Időjárás

Augusztus 19. vasárnapAugusztus 19.vasárnapAugusztusii SzaunaSzeánsz Programok!Nyári Nyitva Tartás!2018 Nyári Programok!2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaAugusztusi menü ajánlatunk!Masszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Kneipp-liget

 

A Kneipp-liget egy sokoldalú, komplex wellness-, sport- és gyógyászati létesítménye a fürdőnek, amelynél nagyobb még nem készült Magyarországon, 1500 m2-en terül el.
Ez egy különleges és egyedülálló liget, hiszen száraz lábú sétautak, vizes végtag medencék, nedves füves sétatér és egy botanikus fűszerpark is található benne.

 
 

A száraz lábú sétautak különböző járófelülettel kialakított terápiás közlekedő utak a végtagok reflexológiai ingerlése érdekében kerültek kialakításra.

A száraz Kneipp szakaszai

A vizes végtag medencék különböző járófelülettel kialakított terápiás közlekedő medencékkel a végtagok reflexológiai és hőmérsékleti ingerlésére kerültek kialakításra: hideg és meleg vizes taposókkal, hideg és meleg vizes karmedencékkel, melyeknek a főbb paramétereik a következők:
A vizes Kneipp szakaszai

Kneipp medence főbb paraméterei:

A Kneipp-ligetet egy botanikus fűszerparkba illesztettük be, amelyben számos, hazánkban is jól ismert fűszernövényt, sok gyógynövényt, és néhány dísznövényt is ültettünk.

A Kneipp-liget mellett szabadtéri fitness park is található, amelyben 10 darab különböző gépen, saját testsúllyal végezhetnek gyakorlatokat a friss levegőn.

 


Vissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 12:08
Látogatók száma: 1559630