Időjárás

ÜNNEPI NYITVA TARTÁSÜnnepi menü rendelés!Búcsúztassa Velünk az Óévet!Andromeda Travel Utazási IrodaDecemberi Szaunaszeánsz programok!Nyitvatartás,jegyárak az őszi és téli szezonban!Ősz-téli jegyáraink!Decemberi menü ajánlatunkMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Fejlesztés

A Termáldomb Kft. a „Magyarország Termáldombja” című, DAOP-2.1.1/J pályázati kiírás keretében meghirdetett pályázaton 713,6 millió Ft összköltség mellett 498,4 millió Ft-os, 70%-os vissza nem térítendő támogatásban részesült a tiszakécskei fürdő fejlesztési beruházására. A beruházás által a Kerekdombi Termálfürdőben teljes felújítás és szolgáltatásfejlesztés valósult meg.

 

A projekt keretében Kerekdombon egyedi arculattal és megújult szolgáltatásokkal rendelkező nyugodt, csendes környezetű termál- és gyógyfürdő kerül kialakításra. A projekt célja a termálfürdő infrastruktúrájának fejlesztése, a meglévő szolgáltatások színvonalának emelése és új szolgáltatások (pl. egész évben nyitva tartó szaunavilág, gyermekmedencék, Kneipp-medencék), illetve egyedi kínálati arculat kiépítése volt.

A „Magyarország Termáldombja” című, DAOP-2.1.1/J-12-2012-0031 kódszámú projekt az egyedülálló szolgáltatások megvalósítása révén máshol eddig nem található, új funkciókkal rendelkező fürdő működését teszi lehetővé. A fejlesztéssel a fürdő nemcsak a felnőtt látogatókat (idősebb korosztály, középkorosztály), és a gyermekes családokat kívánja elérni, hanem az egyedi innovatív célcsoport-szegmentáció és marketingelem alkalmazásával a fiatalabb korosztályt is.

A megvalósítás tervezett időtartama 15 hónap. A fejlesztés hatására a projekt befejezését követő 3 évben összesen 12 új munkahely jön létre, az átadást követő első teljes üzleti, működési évben a projekt eredményeként mintegy 70 ezer fő látogatószám várható.

A projekt tervezett befejezése 2014. szeptember 01. napja.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 


Vissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 11:06
Látogatók száma: 1275041