Időjárás

Búcsúztassa Velünk az Óévet!Őszi-téli nyitva tartás" Ki Márton napján libát nem eszik, az egész évbeb éhezik!"Októberi Szauna Szeánsz Programok!2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaOktóberi menü ajánlat!Masszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

Köszöntsük együtt az új évet egy igazi Szilveszteri Vigadalomban, Kerekdombon! _____________ Kiváló ételek, széles italkínálat, egyedülálló hangulat! Minden adott egy sikeres év kezdetéhez!

Őszi-téli nyitva tartás

Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Kerekdombi Termálfürdő Márton napi mulatsága! Mint minden évben idén is a libáé lesz a főszerep! Lesz itt minden mi szem és szájnak ingere, isteni falatok pazar hangulat hajnalig tartó dínomdánom! Ne feledje november 10. szombat!

Felhíjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szauna szeánsz programok az egészséges szaunázás érdekében csak szauna ruhában, törölközőben vagy szauna lepedőben látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Menü-heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak akik szeretik a minőséget, és a mennyiséget! Heti menü ajánlat hétfőtől péntekig.INGYENES házhozszállítással, mindezt CSAK 800,-forintért!

Utolsó módosítás dátuma: 2018. október 12. péntek, 11:12
Látogatók száma: 1618356