Időjárás

Egy éjszaka ami a hölgyekről szól!2019-ben is rendelje Tőlünk menüjét!2019 II. Dagobert Bál!Februári Szaunaprogramok!Őszi-téli nyitva tartás2019-ben is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

Hölgyeim! 2019 március 9-én szombaton legyenek részesei egy felejthetetlen éjszakának! Egy éjszakának, ami csak Önökről szól. Egy csodás estét tölthetnek el elegáns környezetben, remekül szórakozva fellépőink műsorán, miközben elfogyaszthatnak egy exkluzív vacsorát. Jegyek elővételben már kaphatók. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 06 20 333 0843

2019-ben is rendelje Tőlünk menüjét! A Kerekdombi Termálfürdő hagyományos ízeit ötvözzük Vargáné Balla Marika házias ízeivel! Menü/heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak, akik szeretik a minőséget és a mennyiséget! Heti menü-ajánlat hétfőtől péntekig INGYENES házhoz szállítással, és mindezt CSAK 800,-forintért!

2019. február 9-én részt vehet a Kerekdombi Termálfürdő szervezésében megrendezésre kerülő II. Dagobert Bálon! Ennek apropóján máris lehetősége van belépőjegyet vásárolni a plakáton feltüntetett telefonos elérhetőségen!

Februári szaunaprogramok - Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az egészséges szaunázás érdekében a szeánszok csak szaunalepedőben, szaunaruhában vagy törölközőben látogathatóak! A szeánszok szüneteiben gyümölcstállal és egyéb finomságokkal kedveskedünk vendégeinknek! Várunk mindenkit szeretettel!

Őszi-téli nyitva tartás

KEDVES VENDÉGEINK! A 2019-es évben is szauna szeánsz szombatokra várjuk Önöket! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, a részletes programokat már a honlapunkon találhatják! Ne feledjék: 2019 január 5. szombat, szeánsz kezdés 18 órakor!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Utolsó módosítás dátuma: 2019. február 07. csütörtök, 10:24
Látogatók száma: 1690211