Időjárás

Augusztus 19. vasárnapAugusztus 19.vasárnapAugusztusii SzaunaSzeánsz Programok!Nyári Nyitva Tartás!2018 Nyári Programok!2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaAugusztusi menü ajánlatunk!Masszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

A hosszú hétvégére a Kerekdombi Termálfürdő egy hagyományőrző nappal készül! Fellépnek Nálunk a Bényei Kispántlika és a Bényei Pántlika Néptánccsoport, a Kökényszem citera zenekar és még sokan mások!

Este 20 órától a Wellness Házban különleges hangulatú szauna szeánsz programokkal készülünk!

Augusztusi SzaunaSzeánsz Programok! A programok szüneteiben, gyümölcstállal s egyéb finomsággal kedveskedünk!

Nyári Nyitva Tartás!

Csobbanj Velünk a Nyárba!!!

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Menü-heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak akik szeretik a minőséget, és a mennyiséget! Heti menü ajánlat hétfőtől péntekig.INGYENES házhozszállítással, mindezt CSAK 800,-forintért!

GyógymasszázsVissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 12:08
Látogatók száma: 1559608